header image
 

Private tangotimer

Semi privat tango undervisning med Jorge og Connie

 

Du har nu chancen for at få intens undervisning i tango sammen med enten et eller to par mere.

Vi tilbyder et særligt tango kursus på 8 timer 4 x 2 timer til 1200 kr. pr. person når I er to par og til 950 kr. pr. person. hvis i er 3 par. (Det er også muligt at få samme pakke af Jorge alene, hvis I kun er et par til 1900 kr. pr. person)

 

Vi har fokus på at få essensen af tango ind i jeres kroppe med forskellige øvelser, så I fra starten kan lære at danse tango med kvalitet, connection , musikalitet og nærvær. Efter vi har fået kroppen parat til tangoen, vil vi gå videre med forskellige trin kombinationer og figurer. I og med at er så få til undervisningen, så vil få megen personlig opmærksomhed samt tid til at øve. Repetition med korrekt udførelse er vejen frem til at blive en dygtig tango danser, men endnu vigtigere det er også vejen til at opnå følelsen af bliss og forsvinde hen i musikken i armene på en god partner.

 

Denne pakke er både for begyndere og let-øvede tango dansere, hvis I ikke selv kender til et par på samme niveau, vil vi se om vi kan finde et passende par til jer.

 

Leje for lokale kommer oven i prisen pr. Gang. Men i og med at det er sommer kan vi også danse udenfor. (et sted mellem 10 og 25 kr. Pr. Gang alt efter hvor vi lejer os ind) Vi kan danse enten dag eller aften. Tider aftales særskilt.

 

Kontakt os hvis I er interesseret som par, eller endnu bedre find eller to par som i gerne vil danse med og få 100 kr. I rabat.
Skriv til post@connieyndal.dk

Hvis du lige nu tænker at du gerne vil starte med at danse tango, men er usikker på hvordan du skal starte op eller måske er usikker på at skulle være så tæt på det modsatte køn, kan jeg også hjælpe dig. Måske du føler at du står med en blokering og ikke rigtig kan komme igang med dansen, så giver jeg særlig danse coaching, hvor jeg hjælpe dig både med det fysiske og psykiske. Igen er det bedst at tage en snak med mig om det på telefonen, så du kan høre om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig!

Telefon: 25852817

Om Connie Yndal

Connie har danset siden hun var 6 år, og er tidligere professionel danser. Hun har danset tango siden 2010 og er især glad for neotango (nuevo) Connie er kvinden bag Tango Pasión Milonga i KoncertKirken og Absalon, hvor hun spiller en blanding af traditionel tango, nuevo og non-tango.
“Jeg elsker når dansen er organisk og flydende mellem to mennesker, det finder jeg i traditionel tango, men i allerhøjeste grad også i Neotango og Zouk.”

Connie er selvstændig og underviser bl.a. i dans, pilates og yoga, såvel som giver Faster EFT sessioner, love coaching og arrangerer forskellige events og ferier.

Du har også mulighed for at gå til pilates om tirsdagen hos Connie Yndal, for at bygge en stærkere ‘core’ op (stabilitet i mave og ryg) det vil gøre dig til en endnu bedre tango danser! se mere på www.connieyndal.dk

Connie underviser også i zouk om tirsdagen, se mere her

Andre hjemmesider:

www.connieyndal.dk

www.loveinsight.dk

www.lancier.dk

www.fastereft.nu