header image
 

Hvem står bag

Vi er en gruppe tangoentusiaster som elsker at danse tango på varme sommerdage.

Vi arbejder alle frivilligt, således at vi kan tilbyde tango hen over sommeren, vi har en donations kasse som gå til at betale DJ’s og diverse udgifter i forbindelse med milongaen. Forslået donation er 20-50 kr. men vi bliver glade for hvad du end har lyst til at give. Tak!

 

Connie Yndal

friconnie

Connie står bag idéen med at sætte en milonga op ved Waterfronts Havnefront, hjemmesiden og andre praktiske ting. Hun har en baggrund som professionel danser og instruktør og er tilknyttet Wellcome Fitness som pilates og zumba instruktør. Hun tager også ud og underviser dans til fester, firma events, polterabends og giver personlig træning. Se mere på www.connieyndal.dk

‘Jeg elsker tango… jeg ryger ind i en tilstand som ord ikke kan beskrive, og tanken om en sommer uden udendørstango var ubærlig, derfor gør jeg alt hvad jeg kan for at sætte en dejlig milonga op til os alle sammen, så vi kan nyde tangoen på en dejlig varm sommerdag. Hvis jeg bare kan give en brøkdel videre til dig, er min lykke gjort, da jeg ønsker at alle skal have muligheden for at opnå denne salige tilstand, når man forsvinder ind i musikken.’

 

Jørgen Erik Assentoft

 

Ralph Fehderau

Ralph Fehderau

‘Tango er mit liv – Tango blev min redning – Efter flere år med gigt, sydom, desperation, skilsmisse ol. – mødte jeg tango. Jeg har siden, uden at ændre kostvaner tabt ca. 15-20 kg, spændt bæltet 11-12 cm ind – Tango har givet mig et kæmpe netværk, en selvtillid – min største succesoplevelse nogensinde – snart 3 år har jeg danset, og føler allerede at jeg er ret populær på dansegulvet – tænk engang : En halvgammel/grå/overvægtig/gigtramt fyr som mig… Populær blandt smukke dansende quinder – wow….’